| Litter star world |
Redha dengan apa yg terjadi :')

Assalamualakum. Hai Hai Hai korang apa khabar? sihat?  :') Hmmmm nak story ni. ceghita cedih cangat T.T tarik nafas~~~~~ okay hembus! hm macam mana eh nak mula kan cerita. emmm okay lah. ni nak cite pasal aku dengan Shamel. nak tau? phone shamel hilang. so kitorang tak dapat lah nak contact macam selalu. suriouslly macam dah tak ada life je bila tak contact. hmm sejak phone dy hilang ada satu hari tu je dy call aku. it's ok aku faham dy. dy takleh ah asyk nak pinjam phone kawan dy je sebab nak call aku kan? so, aku pun diam jla. tahan jla rindu dekat dy. ya allah sumpah rindu gila gila ah kat shamel. tapi nak buat camne en, dah phone dy hilang. sebab aku ni sayang dy lah aku dok nunggu je dy call. Setiap hari aku tunggu tapi tak ada pun call dari dy. macam macam aku fikir, mybe dy dah ada orang lain kot........ tapi aku tetap tunggu dy. sayang la kateko!hmm tunggu punya la tunggu. dah seminggu dy tak call aku. bila time aku nak call dy guna number adik dy mesti dy tak ada rumah. bayangkan dah pukul 2 pagi camtu still tak balik rumah? hmm kecewa gila. easa cam dah fedup tunggu dy. hm hari apa tah haritu ada sorang perempuan ni text aku , you know what? perempuan tu awek baru shamel ! ya allah time tu hanya tuhan je yg tahu perasaan aku. air mata tak boleh nak stop! aku kat rumah dok nunggu je call dari dy tapi rupanya dy dah ada awek lain? sedih gila lah ! rasa macam bodoh sangat tunggu dy. macam tunggul je! aku kat rumah sedih sedih tunggu dy tapi dy dah ada orang lain :'( hm sampai sekarang aku tertanya tanya siapa awek baru dy tu. lepas je perempuan tu kata dy awek shamel and suruh aku jangan ganggu shamel time tu aku down gila. bilaa kita dah sayang someone tu mesti susah nak lepaskan kan?? tapi nak buat macam mana aku kena redha. tak kan still nak tunggu dy sedangkan dy dah happy dengan orang lain kan? :') banyak kenangan dengan dy. rindu nak otp rindu nak dengar dy panggil aku 'macha' rindu nak dengar dy panggil aku'gemok' rindu nak skodeng dy dekat sekolah, rindu nak balik sekolah dengan dy, rindu nak lepak bawah blok dgn dy. rindu nak dy hantar aku naik sampai tingkat 18. ya Allah rindunya ! kenapa awak buat saya macam ni shamel ?! :'( hm tapi dah tak boleh nak buat apa dah. dy dah jadi milik orang. aku nak tunggu apa ladi baik aku angkat kaki nanti dy kata aku ss plak dok tunggu dy. so now i'm oledy taken.jgn tanya kenapa aku cepat sangat couple dgn org lain. thanks shamel buat saya macam ni. and thanks sebab main main kan hati saya. saya hargai sangat apa yg awak buat ni :') hmmm dy boleh cari awek lain tak kan aku tak boleh kan? hm its okay lah. mybe aku tak boleh nak jadi yg terbaik untuk dy. hmm cukup la 2 bulan lebih aku kenal dy tu pun dah buat aku happy. thanks alot Shamel Akmal. missyou. takecare. hope awak bahagia. bye :')

The star owner
Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :) Need some choco ? Change it Mood : I'm Bored -.- Status : In a relationship ♥ ..

TALKIE TALKING

"
"

FOLLOWERS


My sweet classmate (2013) ♥

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Redha dengan apa yg terjadi :')
  • our relationship is over~
  • Sekian lama terpisah akhirnya kita berjumpa baga...
  •                                                   ...
  • Happy our Anniversrry Sayang !
  • *two month*krik krik
  • My New Husband ^^
  • hati terluka ='(
  • I LOVE YOU , I WILL MISS YOU DEAR =')
  • imissyouuuu !

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Nur Aliya Sahira
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)